Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gratis pakking for bestillinger over 1000 kr
Velg din tid for å hente dine varer
Logg inn
På lager

Cold Brew Latte

Oatly
235ml
22:90 per styck
97:45 per liter
Detaljer

Ingredienser

Ingredienser: Havrebas (vatten/vann, HAVRE 8 %), kallbryggt/kaldbrygget kaffe 30 %, socker/sukker 2,5 %, rapsolja, surhetsreglerande medel /surhetsregulerende middel (dikaliumfosfat), kalciumkarbonat, kalciumfosfater, naturlig arom, salt.

Beskrivelse

Cold Brew Latte

Och plötsligt trillade det in ett par supershiny burkar i sortimentet. Vad är det som händer? Ska vi börja frisera små hundar och sälja vattensmycken nu också eller? Inte än. Den här supernya* produkten, Cold brew latte a.k.a. kallbryggt kaffe med havredryck, kräver en uppseendeväckande färg, någonting som motsvarar dess förträffliga innehåll. Eller färg och färg, silver är väl kanske inte en färg precis. Mer av ett material kanske. Men det är alltså färgen vi menar nu, inte materialet. Hursomhaver. Drickvänlig on-the-go/på-språng-förpackning och brygden är gjord på fairtraidade arabica kaffebönor som, koffeinmängdmässigt, motsvarar lite drygt en kopp svart kaffe. Och resten kan du läsa till höger här.


Det allra bästa

Hög koffeinhalt, 2,5 % tillsatt socker, rik på omättat fett och ja, vegetabilisk. Om man nu gillar upplägget med latte i skinande burk men inte just cold brew-upplägget utan är mer sugen på en matcha latte istället så finns den här matcha latten också, ser man på vilken tillfällighet!

Kanske lite mindre bra

Om man gillar upplägget latte i skinande, avlång burk, men inte just cold brew-upplägget och inte heller matcha-upplägget så har vi tyvärr inte fler latte on the go-drycker att erbjuda för tillfället. Men, brygger du ditt eget kaffe och häller ner en skvätt uppvärmt iKaffe har du mer i princip en cafe au lait. Sen får du förstås hälla det i en termos för att det ska bli on the go också. Ett tips i all vänlighet.


* lite beroende på när du läser den här texten. Tid är trots allt relativ.

Opprinnelsesland

Sverige

Lägsta förvaringstemperatur

+2

Högsta förvaringstemperatur

+20

Förvaring

Kan förvaras i rumstemperatur.

Øvrigt

SKU 7394376616747
Næringsinnhold

Næringsinnhold

Energi kJ
223 kJ
Energi kcal
53 kcal
Fett
2 g
Varav mättat fett
0.2 g
Kolhydrat
7.7 g
Varav sockerarter
5.5 g
Protein
0.9 g
Salt
0.08 g
Kalcium
94 mg
Fiber
0.6 g