Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gratis pakking for bestillinger over 1000 kr
Velg din tid for å hente dine varer
Logg inn
På lager

Manchego 33% Kg

Falbygdens Ost
Ca 150g
339:00/Kg
50:85 per styck
Detaljer

Ingredienser

Pastöriserad fårMJÖLK, syrningskultur, kalciumklorid, löpe, salt, konserveringsmedel (E1105 (ÄGG)). Kanten är inte ätbar.

Beskrivelse

Har du läst Don Quijote så känner du till Manchego. Av spanjorerna är den älskad och den serveras ofta som ost till tapas, men är också en god hårdost till ostbricka. Mjölken som används till osten ska vara oskummad och fåren måste ha betat i La Mancharegionen. Lagringstiden kan variera mellan två månader och två år, och smakerna utvecklas mer ju längre den lagras. Typiskt för Manchegon är ytans zickzack-mönster – en romantisk påminnelse om den tid då osten lagrades i formar flätade av Espartogräs från La Manchaplatån. Nu lagras den i moderna ostformar i metall. Falbygdens® Rekommenderar Manchego har en härligt smörig och något salt smak.


Opprinnelsesland

Spanien

Vektartikler

Produktet kan variere noe i størrelse og vekt. Mathent viser en gjennomsnittsvekt og en pris basert på kiloprisen. Grunnet dette reserverer vi et beløp frem til ordren din er plukket. Kunden kreves kun for den reelle vekten, når din ordre er veid og ferdig plukket. Vi garanterer at du aldri kommer til å betale mer enn varens nøyaktige vekt.

Lägsta förvaringstemperatur

+0

Högsta förvaringstemperatur

+8

Øvrigt

SKU 2022015600000
Næringsinnhold

Næringsinnhold

Energi kJ
1820 kJ
Energi kcal
439 kcal
Fett
37 g
Varav mättat fett
24 g
Kolhydrat
2 g
Varav sockerarter
1 g
Protein
26 g