Local Storage seems to be disabled in your browser.
For the best experience on our site, be sure to turn on Local Storage in your browser.

Gratis pakking for bestillinger over 1000 kr
Velg din tid for å hente dine varer
Logg inn
På lager

Oatly Choklad 6-Pack

Oatly
6x1L
109:90 per styck
18:32 per liter
Detaljer

Ingredienser

INGREDIENSER: Havrebas (vatten/vann, HAVRE 10%), socker/sukker 3,5%, kakaopulver 1%, rapsolja, kalciumkarbonat, kalciumfosfater, salt, aromer, vitaminer (D2, riboflavin, B12), kaliumjodid.

Beskrivelse

Havredryck Choklad

Någon gång lär en människa ha myntat uttrycket att man kan få för mycket av det goda. Vilken tokstolle säger vi och gjorde vår chokladdryck i en 1-litersförpackning. Men förutom att den är så där nästan onödigt god som chokladdryck kan vara, så är den dessutom något så fint som berikad med kalcium och vitaminer. Good lord, gör den som 10-litersförpackning då!, tänker du. Men nu är det du som är en tokstolle, för då skulle den inte få plats i ett normalvanligt, privatägt kylskåp. Så köp två när du ändå är på det. Minst.


Det allra bästa


Vi använder kakao som är UTZ-certifierad. Det betyder att kakaon är odlad med hållbara jordbruksmetoder och att bönderna (och deras familjer) har bra arbetsvillkor, att de får rättvisa löner och utbildas inom miljövänliga odlingssätt. Sen har vi dessutom tillsatt de där extra vitaminerna: D, riboflavin och B12. Smarrigt. Ponera att du är på utflykt och bara har din väldigt lilla ryggsäck med dig, där 1 liter chokladdryck inte får plats eftersom du också har med dig rep, en MacGyver-kniv samt ett äpple. Då finns det en liten behändig chokladdrycksförpackning, just för detta ändamål. (Och för några andra tillfällen också.) Exakt samma dryck men med ett litet praktiskt sugrör, också just för sådana där tillfällen. (Och några andra också.)


Kanske lite mindre bra


Vi skulle kunna skriva hur magnifik vi tycker att vår choklad är och stanna där. ”Jättegod”, ”Kom och köp”, ”Den snyggaste chokladdrycken du någonsin sett”. Men så jobbar vi ju inte. Det är så klart sant att den är megagod, men vi vill också berätta att vi hällt i lite socker i den. Det står också i innehållsförteckningen till höger, men vi vill ändå lyfta det här igen: 3,5 gram per 100 ml (3,5 %). Det är ganska lite. Men i alla fall, det är viktigt att berätta. Resten av sockret finns naturligt i havren. Och för att få fram den goda smaken har vi också tillsatt några aromer. Så. Det var allt. Över och ut.

Opprinnelsesland

Sverige

Lägsta förvaringstemperatur

+4

Högsta förvaringstemperatur

+20

Øvrigt

SKU 114
Næringsinnhold

Næringsinnhold

Energi kJ
256 kJ
Energi kcal
61 kcal
Fett
1.5 g
Varav mättat fett
0.2 g
Kolhydrat
10 g
Varav sockerarter
7.5 g
Protein
1.2 g
Salt
0.16 g
Kalcium
120 mg
Fiber
1.1 g
Jod
22.5 μg
Riboflavin
0.21 mg
Vitamin B12
0.38 μg
Vitamin D
1.1 μg